тя го направи с жена

Тя го направи с жена

– Аз къде ще спя? – попита уморено Таня.
– Как къде? При мен, разбира се! – закачливо й отвърна Ванеса. – Знаеш, че разполагам само с тази стая и това легло.
– Добреее, няма проблеми.

Ванеса се обърна към приятелката си и се усмихна. Забеляза умората на Таня и реши повече да не се бави с подреждането на стаята.

Преди половин час всички приятели се бяха събрали на гости в малката стая, за да отпразнуват рождения ден на Ванеса. Беше се получило този път. Забавата продължи до полунощ, но след това гостите трябваше да тръгват. Единствено Таня остана да пренощува, защото живееше много далече, а транспортът не беше удобен.

Ванеса облече симпатичната си пижама – къси панталонки и потниче и се мушна под завивката. Таня, замаяна от изпития алкохол, се залюля леко, докато събуваше джинсите си, но после стъпи здраво на пода. Свали сутиена си и легна по блузка и гащи.

Под одеалото беше топло и уютно.

– Как си? – попита Ванеса – По-добре ли се чувстваш?
– Малко съм замаяна още. Когато лежа по гръб, все едно съм се качила на въртележка, от която не мога да сляза – каза Таня.
– Обърни се на другата страна. Може би ще ти е по-добре!?
– Нека да проверя. Лека нощ, Ви! – прошепна гостенката и целуна приятелката си по бузата
– Лека нощ и на теб, Ти! – отвърна Ванеса и отвърна с нежна целувка по устата.

Целувката се задържа не повече от няколко секунди, но Таня настръхна. Реши, че трябва да отвърне на тази целувка. И го направи. Обърна се и целуна Ванеса по устните. Домакинята задържа главата на своята приятелка, вкара езика си в устата й и продължи да я целува все по страстно.

Таня се поддаде на тази атака. Харесваха й тези ласки. Нови. Любопитни. Възбуждащи. Въпреки че това усещане беше непознато за нея, се чувстваше прекрасно. Остави се да бъде целувана и едва успяваше да отвърне с някоя и друга целувка. Не се възпротиви, когато Ванеса сложи ръката си върху големите й възбудени гърди и започна да ги масажира. Не спираше да я целува и да я гали. Бръкна под блузката на Таня и стисна леко и последователно голите й гърди. Гостенката беше забравила за алкохолното си опиянение, главата и не пулсираше вече. Сега се наслаждаваше на интимната близост на Ванеса, която без да се бави започна да целува гърдите й.

Извивайки тялото си, Таня не спираше да охка и да приема още нежност. Ванеса придърпа крака на Таня между краката си. Намести чатала си на долната част на бедрото и започна да се търка в него.
Ванеса започна да целува Таня по устата. Бръкна с ръка в гащичките на Таня. Чу се дълбоко изохкване. Ванеса погали Таня по най-ерогенното й място. Така не я бяха пипали никога. Харесваше й. Беше убийствено възбуждащо. А когато вкара двата си пръста вътре в нея, Таня не издържа и изкрещя от удоволствие. Ванеса я целуваше в устата и продължаваше да вкарва и изкарва пръстите си. Таня се движеше усилено в ритъма на ръката на Ванеса и стискаше възглавницата си с ръка. Беше наистина влудяващо. За първи път се чувстваше така. За първи път краят е наистина близо. Таня, охкаше и се наслаждаваше на действията на Ванеса. Усетила приближаването на приливната върна, Таня изстена:

– Не спирай! Невероятно е! Боже…. Даааа… Супер сииии… Охххх…. Сегаааааа…

No votes yet.
Please wait...

Коментари чрез Facebook

коментара

Прочетете още

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.